Ground Level Fest 4.0

Predstavljamo vam četvrti po redu Ground Level Fest, koji je održan na staroj poznatoj lokaciji, u šumi na samom početku Muškog štranda, Palić. Ove godine je GLF  trajao tri dana i pored ekstremnih sportova, posetioci su imali prilike da prisustvuju prezentaciji nekonvencionalnih sportova od Freestyle Football-a , Ultimate Frizbija, Slack line-hoda po žici, alpinističkih avantura, Pump track-a (poligona od zemlje za najmlađe) do zanimljivih radionica (graffiti i foto) koje su bile propraćene dobrom muzikom lokalnih DJ-eva.

Prvi dan je bio namenjen, kako smo gore naveli prezentaciji nekonvencionalnih sportova. Posetioci su imali prilike da se upoznaju sa drugim zanimljivim sportovima koji postaju sve popularniji kod mladih generacija od Freestyle Football-a, Ultimate Frizbija do Slack line-a.

Adrenalin ParkFreestyle Football

Drugi dana je bio posvećen takmičenju u Dirt disciplini (poligon sa skakaonicama od zemlje) MTB i BMX. Vozio se JAM format (slobodna vožnja) od po 30 minuta za svaku disciplinu, gde su vozači pokazali svoje veštine i umeće u izvođenju trikova (salto unazad, okret za 360 stepeni …) sa biciklom u vazduhu.

 

Ground Level Fest 4 (28)Ground Level Fest 4 (26)

 

 

 

Treći dan je bio posvećen Skate park-u (poligon na betonu). Ovde je održano takmičenje u dve različite discipline: INLINE (roler) i BMX. Naravno i ovde je bio prisutan JAM format kao i predhodnog dana, gde su momci na Rolerima i BMX-ima pokazali svoje umeće i veštinu na rampama koje se nalaze u parku.

 

DSC_9525-2

DSC_9307-2

 

Ove godine ugostili smo vozače iz Mađarske i naravno domaće vozače iz Novog Sada, Beograda, Pančeva, Valjeva, Niša i da ne zaboravimo lokalne vozače kojih je iz godine u godinu sve više. Da ne zaboravimo, za kraj želimo da se zahvalimo našim sponzorima koji su nas podržali, a to su: Park Palić, Zološki Vrt Palić, MANTRAZERPO i MONSTER Energy Drink.

Vidimo se i sledeće Godine!!!

 

Rezultati Takmičenja:

“MTB Dirt”

 1. Miloš Krsmanović (SRB)
 2.  Nenad Montai (SRB)
 3.  Nikola Lukičić (SRB)

Ground Level Fest 4 (1)

“BMX Dirt”

 1. Ákos Tóth (HU)
 2.  Aleks Bubalo (SRB)
 3.  Nikola Stevanović (SRB)

Ground Level Fest 4 (29)

“Park Inline”

 1. Mihajlo Urošević (SRB)
 2. Renato Miškolci (SRB)
 3.  Strahinja Poznanović (SRB)

DSC_9610-2

“BMX Park”

 1.  Alex Bubalo (SRB)
 2.  Bojan Bakša (SRB)
 3.  Denis Tót Takač (SRB)

DSC_9416-2

 

You may also like...